Rólunk

Géczy Dávid

magyar reklámfilm- és filmrendező, forgatókönyvíró

Géczy Dávid korunk nagy rendezője, kiről még a nagyközönség nem hallott, a kutya talán már igen. Hobbija a filmklubozás és a legújabban a filmes podcast készítés.2015-ben A győztes című alkotása bekerült az Oscar-díj előzsűrizésre jelölő dán Odensei Nemzetközi Filmfesztivál fő versenyprogramjába és a Dán filmintézet az év legjobb 10 rövidfilmje közé válogatta. A Zeneakadémia imázsklipjei elnyerték a Chicagoi Nemzetközi Filmfesztiválon 2015-ben és 2017-ben az ezüst Hugo–díjat, és a berlini Red Dot mellett a Cannes-i Ezüst Delfint is. A Született muzsikusok című websorozatáért a Los Angeles Film Awards és a London Lowie Awards díját vehette át. 2021-ben elnyerte a Magyar Mozgókép Fesztivál legjobb rövid dokumentumfilmnek járó díját.

Schmidt András

közéleti-kulturális műsorvezető

Schmidt András

Schmidt Andrásnak hívnak, de több platformon csak Korben Dallasként futtatom magam, melyből könnyen kikövetkeztethető, hogy erős vonzódást érzek a mozgókép, illetve a moziterem irányába. A Tilos rádióban közéleti-kulturális műsort vezettem, de készítettem már gyermekműsort, írtam jeleneteket showműsorokba, azaz minden kihívás érdekel a kulturális térben. Életcélom egy diplomata rendszám és zsűri tagnak lenni.

Szajki-Vörös Adél forgatókönyvíró, producer, író

Szajki Vörös Adél

Az ELTE film és magyar-angol szakán végzett, írásai jelenleg a szeretlekmagyarorszag.hu-n és a Glamourban jelennek meg. Két nagyjátékfilmet írt közösen férjével, Szajki Péterrel, a “Nejem nőm, csajom” és a “Most van most” c. mozikat. A P&A Productions produkciójában jelenleg a Húsz perc őszintén című hazugságvizsgálós sorozat második évada látható a YouTube-on, aminek Adél szerkesztő-producere, és egyébként a kriminálpszichológia lelkes rajongója. Imád nevetni és nevettetni.

Varga Bence

író, reklámfilmes

Varga Bence Hollandiában végzett nemzetközi kommunikációmenedzsment szakon, majd több Benelux reklámügynökségnél töltött be különféle pozíciókat. Számos novellája jelent meg hazai irodalmi lapokban, és két regényét publikálta az Ab Ovo és a Gabo kiadó. Társalkotóként jegyez kisjátékfilmet, illetve önállóan színdarabot, és 2005 óta a Merlin Communications kommunikációs ügynökség kreatív igazgatója, több tucat sikeres hazai és nemzetközi reklámfilm alkotója. Emellett megrögzött filmrajongó, és sötét, bűnös titka, hogy képes egyhuzamban akár kétszer is megnézni a Vissza a jövőbe trilógiát. 

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 01:15:37 PDT. The current time is Tuesday, 16-Apr-24 10:01:39 PDT.

Feliratkozás

Legutóbbi bejegyzések